Höstkväll?

Ikväll känns det som en riktig höstkväll.. Kallt, blött och mörkt. Men ganska mysigt faktiskt. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag beställt en reflexscarf från Hurtta. Den kommer väl till pass på kvällspromenaderna! Använder även ett koppel med reflex, även det från Hurtta. Kan verkligen rekommendera Hurttas produkter, bra passform och reflexerna syns på långt håll!
Liam poserar på promenaden. Bjuder även på en örontorkarbild! :)

Anpassningsbar hund

Liam är otroligt anpassningsbar! Han finner sig i det mesta. Jag är fortfarande sjuk så har tyvärr inte ork för så mycket fysisk träning med Liam. Men turligt nog har husse fixat fast springern på min cykel så vi kunde ta en kortare premiärtur idag. Liam var jätteduktig! Han fattade direkt vad det var frågan om. Jag tänkte att det kanske kunde bli problem när man ska svänga, men det gick över förväntan! Nu ligger han och snarkar på golvet, härligt med trött hund!
 
Idag kunde jag inte hålla mig längre utan jag beställde en Hurtta lydnadsväst hos CSiGORA, tjugo minuter efter att jag la ordern var den skickad. Det kallar jag snabba leveranser! De har en fast summa som man betalar för frakten(39 kronor), vilket jag tycker är toppen!
 
 
Ni som känner mig vet att jag har lite dille på koppel... Blev kär i detta bruna läderkoppel! Snyggt mässingsspänne och fina sömmar. Även detta finns hos CSiGORA; i färgerna brun, terracotta och svart för 250 kronor.

Vill ha!

Hurttas lydnadsväst, 675 kronor hos CSiGORAS HUNDBUTIK.

Nyheter från Hurtta!

Imorgon kommer den helt nya kollektionen från Hurtta till Vipdog! En nyhet är bland annat den gröna färgen "Björk". En riktig hit enligt mig!
 
 
 
Bilden är lånad från Vipdog´s Facebooksida där man kan smygtitta på ytterligare ett par till nyheter.

Kärlek

Sjukstuga

Dagen har spenderats i soffan med Ipren och nässpray. Jag har feber, ont i kroppen och är förkyld. Men det är precis som att Liam förstår att matte inte är kry, han har legat och vilat jämte mig när jag vilat och med jämna mellanrum gett mig massor av blöta pussar. Bästa hunden!! <3
 

Tidningsreportage!

Har precis lämnat Liam på dagis och ska strax bege mig mot jobbet. För ett tag sedan gjorde de ett reportage om Doggyville hunddagis i Borlänge tidning. Igår var även Dalademokraten hos Doggyville och gjorde reportage som skulle finnas i tidningen idag. Syns inget på deras hemsida än men håll utkik!

Här kommer en länk till förra reportaget: www.dt.se/nyheter/borlange/1.4911714-doggyville-en-drom-for-bade-tva-och-fyrfota, glöm inte kolla bildspelet!

Issa och Liam busar! Bilden är lånad från www.bt.se

Guldstjärna!

Liam fick guldstjärna på kvällspromenaden. Vi tränade "stanna" och "gå". Han var såå duktig! Och inte nog med det, han är bra tjusig också :-)
 

Yes!

Paketet har kommit!! Det är något visst med att beställa från internet. Den härliga shoppingkänslan håller liksom i sig längre än om man hade handlat direkt i butik.

Håll tummarna för att Liam förstår detdär med att springa jämte cykeln utan att stanna för att nosa!

god morgon

Detta söta lilla tryne hälsade mig god morgon imorse (och alla andra dagar också)! :-)

Väntar på paket..

Hoppas mitt paket från Vipdog (www.vipdog.se) kommer imorgon... Har beställt en Springer till cykeln och en Hurtta reflex-scarf. Ikväll hade vi verkligen behövt reflex på promenaden, hade redan börjat skymma.

Nu sitter jag och Googlar på en massa roliga kurser att gå på med Liam till hösten. Vill gå ALLA som finns, NUU!! Tur att jag har en hund som verkar tycka lika, han är pigg på allt man hittar på!

Dagis

Idag är Liam på dagis och har det bra. Skönt för honom att komma bort från löplukterna hemma.
 
Liam och hans kompisar Felix och Issa.
mmer

Bilder från veckan

Jag och Liam <3
 
 
Säterdalen.

Fototävling

Hjälp mig att vinna en fototävling på Facebook, gå in på länken och "gilla" mina två bilder på Liam.
http://www.facebook.com/pages/Petster/223015501041936
 
 
 
 
Bilderna är tagna vid resterna av Silvbergs gruva.
 

Bus!

Ute och leker och busar mellan skurarna!

Morgonpromenad i regnrusk

Löptikar

Löptikar... Är dom överallt?? Stackars Liam har fullt upp. Men nu har han äntligen kommit till ro.
 
Idag har vi haft vilodag efter en vecka med en massa nya intryck och bus. Tänkte skriva mer om veckan som varit lite senare.
Ikväll gömde jag grisknorr i badlakan, lite klurigt men uppskattat verkade det som. :-)
 
Imorgon blir det heldag med husse!
 

Liam

Tänkte berätta lite om Liam. Han är en Engelsk Springer Spaniel hane på två år. Jag köpte honom som omplaceringshund för ca 6 månader sedan, då hans tidigare matte inte längre hade möjlighet att ha honom kvar.

När han kom till oss var han stressad utomhus och gjorde utfall mot nästintill alla hundar vi mötte på promenad. Det var jättetufft, eftersom vi hade planerat att ha honom på hunddagis från sommaren och framåt. Något som kändes omöjligt i början. Men nu -en hundmöteskurs och en massa träning senare, funkar promenaderna jättebra och Liam är på dagis (www.doggyville.se) när matte och husse jobbar. Han stormtrivs!

Nu när det grundläggande fungerar så håller vi på att träna inkallning och kantarellsök med stora framsteg. Till hösten blir det nog troligtvis även en kurs i “K9 Nosework” hos Dala Hundservice (www.dalahundservice.se).

 

Liam och dagiskompisen Ture (bilden är lånad från www.doggyville.se)

 

/Emma och Liam

Välkommen!

 
 
Välkommen till min nya blogg!
 
/Emma och Liam

Deming´s Liam Dice

Livet med en Engelsk springer spaniel

RSS 2.0