Månadens ras - ESS


Bland alla jultidningar hittade jag denhär som även fick följa med hem..

Tidningen innehöll ett längre reportage om rasen Engelsk springer spaniel. Kul!

Jul på g?


Såhär såg det ut på tidningshyllan när jag var och handlade imorse. Och på vägen till affären snöade det så jag kan inte undvika att få lite julkänsla. Jag älskar verkligen julen!

Nu blir det kaffe, Liammys och tentaplugg.

Tre bra saker med denna tisdag!

Denna dag, som började sådär, blev tillslut en bra dag! Det bästa med dagen har varit att:
- Jag har avklarat ett föredrag i skolan som har hängt över mig ett bra tag
- Liam har varit extra megagosig hela dagen
- Jag, tillsammans med en kompis, har smidit roliga planer
 
Visst är denna matskålen fin? Skulle passa fint i mitt kök där färgerna är svart, rött och vitt. Matskålen finns att köpa hos Csigora´s hundbutik.

Bra och dåligt

Blandad start på denna dagen.. Liam och jag gick igenom en cykeltunnel nu på morgonpromenaden, när vi kom ut på andra sidan kom plötsligt en hund och hundens matte bara ett par meter ifrån oss på cykelvägen. Försökte gå ut en böj med Liam ut i snön men det var tyvärr för sent så han gjorde utfall mot den andra hunden. Det skär i hjärtat när det händer, vill bara kunna gå en normal promenad utan att behöva tänka på om min hund ska göra ett utfall mot en annan hund. Det är betydligt bättre nu än för några veckor sedan då han gjorde utfall mot alla hundar vi mötte oavsett hur nära eller långt bort de befann sig. Det jag har svårt att begripa är varför han plötsligt fick ett återfall? Han klarar fortfarande inte av att mötas på cykelvägsavstånd, bilväg går bra. Han är fortfarande inte avslappnad vid alla bilvägsmöte men han gör inget utfall vilket är positivt!
Mötte en hund på kanske 15 m avstånd lite senare och då gick det jättebra, han tog godis med "mjuk mun" vilket brukar vara ett gott tecken. Ska försöka lägga fokus och energi på den senare händelsen idag.

Bling!

Snygg Charm att hänga i halsbandet! Finns hos Chicdog!

Mysig sele från Puppia

Jag älskar rutmönster! Visst är denna selen snygg? Den finns även som en mer täckande väst som värmer lite mer. Du kan beställa den hos Csigora´s hundbutik.

Bästa pluggsällskapet


Det är perfekt att ha hund när man studerar.. Man har alltid sällskap när man är hemma å pluggar och man blir tvungen att komma ut och ta luft med jämna mellanrum. Helt perfekt faktiskt. Och ett extra plus för glädjen de sprider!

Spolade nyss av hans ben som var täckta av snöbollar, det är bara att vänja sig. Både jag och Liam. :)

Oct. 29, 2012


En glad kille ute i snön! Nu myser vi inomhus och pluggar inför tenta på fredag..

Puts!

Min absoluta favorit när det gäller läderputs är Effax läderbalsam! Lädret blir otroligt mjukt och blankt. Jag älskar nyputsat läder, gammal hästtjej som man är! Ska försöka hinna med att putsa upp Liams läderkoppel och läderhalsband ikväll.
Läderbalsamet finns att köpa hos bla Hööks.

På tal om älg..

.. vad sägs om ett tuggben av älg? Perfekt för hundar med känslig mage. Finns att köpa i Csigora´s hundbutik.
 
 
Idag har vi varit ute på några åkrar och haft Liam i långlina så han har fått springa av sig ordentligt. Tyvärr var det en massa annat runt om som var roligare än jag och Husse så han lyssnade inte speciellt bra. Gjorde lite sökövningar, så han är iaf trött nu.Har även hunnit med att borsta honom, han är så blank och fin i pälsen nu efter badet!

Snyggt multikoppel

Är ute efter ett multikoppel, alltså där man kan justera längden på kopplet efter behov. Hittade dett supersnygga koppel från Jokke. Kopplet är av älgskinn, har två pistolhakar och tre o-ringar i mässing. Känns lite extra kul med älgskinn tycker jag!
Kopplet finns att beställa hos bla Csigora´s hundbutik.

15 % rabatt på Hööks hundsortiment

Till och med den 6 nov har Hööks 15 % rabatt på hundsortimentet. Hittade bla denna aktiveringsbräda för endast 129 kronor (minus 15% i rabatt).
 
 
 

Lördagsmys när det är som bäst



Nybadad kille


Han är glad att det är över :)

Långpromenad

Kom nyss hem från en promenad i skogen på nästan två timmar. Riktigt härligt, extra mysigt när vi är ute tillsammans alla tre.

Glädjespridare

Vi börjar lördagsmorgonen med full fart!


Oct. 26, 2012

Idag har vi haft fullt upp och det har inte blivit så mycket hundrelaterade saker gjorda. Det har kommit snö som vi varit ute och busat i nyss.

Lagar lite fredagsgott till oss nu. Visst känns det lite extra piffigt med färska kryddor i köket?

Godnatt!


Goshund!

Nu är den här!



Liam! Liaaam! Liiiiaaaam!

 
Stackars Liam undrar vem det är som ropar på honom inuti TV:n!

Rogz Grinz

Nyhet hos Vipdog! Visst är den söt? Såhär skriver de om bollen på Vipdog´s hemsida: "Grinz bollarna är tillräckligt mjuka så de inte skadar hundens mun, men samtidigt lagom hårda för att kunna studsa. Bollarna kan fyllas med godbitar och den flyter på vattnet.En perfekt boll till skoj och aktiv lek med hunden."
 
Jag skulle dock vilja se hur den ser ut på andra sidan eftersom det står att man kan stoppa godis i den. Någon som vet hur den ser ut?
 

Pluggishundarna myser



Onsdagkväll


Kvällsmys med nya Johan Falk-filmen och scones.

Mallgrodan





Promenad i skogen



Bästa dagen på länge

Började dagen med att slutföra ett grupparbete vi hållt på med i ett par veckor.

Sedan dammade jag av ridkläderna och fick följa med en kompis ut och rida i skogen. Finns det något bättre?? Var dessutom en såndär strålande fin höstdag idag.

Kom precis in från en promenad med denhär stjärnan som klarade 9 lyckade hundmöten av 9 möjliga. Han är så duktig!!

Nu står husse vid spisen och fixar kotletter med sås och potatis som vi ska äta till ett (läs ett par) avsnitt av Dexter. Vi har precis fått upp ögonen för den serien, riktigt bra!

Sjukstuga

Idag blir det inomhusmys, både matte och husse är krassliga..


Bra start på veckan



Hussedag

Har man en heldag med husse får man följa med till garaget och äta grisöra.


Jobbhelg..

Jobbar hela helgen så ikväll har vi hemmamys. Känner mig inte helt 100, har känningar i halsen och frossa lite till och från. Regnet öser ner och jag har läst lite inredning- och pysseltidningar. Längtar till jul!!Nu är Husse i full gång med att laga plankstek till oss. Allers... Tantvarning? :)

Innehållet i kassen var...


Ny svart VGW-sele, ett par nya leksaker och lite godis.

Vad gömmer sig här i?


Det får ni se lite senare...

Biltvätt

Sitter i bilen medan den blir ren och fin. Glömde köpa kaffe, vilket annars är standard.. Hjälp!!




Kvällsmys


Min lilla knähund ♡

Oct. 18, 2012

Idag började vi dagen med bus ute på fotbollsplanen. Algot har varit här hela dagen medan vi tvåfotingar har pluggat. Det är så kul att se att de kan koppla av lättare tillsammans nu när de träffats ganska mkt.

Har friserat Liam lite ikväll, rakat öron och hals och klippt tassarna. Gick mycket bättre hemma! Extra skönt att ha pälsen i ordning när det regnar konstant. Resultatet får ni se en annan gång!

Nu har vi precis invigt mina nya pastatallrikar!


Änglarna :)



Aktivering

Pigg hund och trött matte efter en heldag med plugg..


Det fick bli långlina på fältet här i närheten och...


...söklekar. Han "spelade spel", letade upp gömd skinka i lägenheten och lekte med en aktiveringsboll fylld med lite godis.
Nu ligger han nedanför mina fötter och småskäller i sömnen. :)

Ny vattenskål

Mellan pluggvarven idag har vi varit på utförsäljning i en inredningsbutik som ska gå i konkurs. Fyndade lite till mig själv och även till Liam..


Besök

Idag har Liam besök av killen med denhär sköna sovstilen.


Kvällspromenad på landet

 
Ikväll har jag och Liam varit ute och gått över en mil, a piece of cake tyckte Liam som såg ut såhär när vi kom innanför dörren:
Bushund!
 

Innehållet i paketet..

Inte ens 24 timmar efter att jag gjort beställningen hos Csigora hade jag paketet hemma. Snabba ryck!
 
10 påsar hundgodis (kyckling och vom), två supersvampar och ett täcke från Hurtta. Hundgodiset och svamparna hade jag sedan tidigare, ni kan läsa om det HÄR.
 
Täcket är supersnyggt! Tycker färgerna är lite "mildare" än vad bilderna visar på hemsidan. Materialet är jättemjukt och skönt, känns lagom tjockt.
Snyggingen! Han är tyvärr inte lika imponerad av täcket som matte..
 
Perfekt med öppningar för kopplet i täcket, ett extra plus för att de även tänkt på de som använder sele! Även bra med alla reflexer i det kommande vintermörkret.
 
Öppning för svansen!
 
I vinter kommer Liam matcha både halsband, koppel och täcke från samma märke och i samma färg. Jag tycker färgen är jättesnygg, tyvärr gör den sig inte riktigt rättvis på bild. Täcket, hundgodiset och supersvamparna är från Csigora´s hundbutik. Halsbandet och kopplet är från Vipdog.
 

Snabba leveranser från Csigora!



Någon mer än Liam som är nyfiken på innehållet?

Lunchtime!



Sallad med skinka och parmesan.

Färska blommor



Tänk vad en bukett med färska rosor kan göra! Idag tittar till och med solen fram. Liam och jag ska strax ut och knata en runda sen ska jag på möte i skolan. Undrar vad jag och Liam ska hitta på i eftermiddag. Kanske putsa tasspälsen och klippa klor? Eller en tur i skogen? Jag är rätt säker på vad Liam hade valt.. :)

Hurtta vintertäcke

Csigoras blogg kunde man idag läsa att Hurttas leveranser är rejält försenade. Jag hade tänkt att jag skulle beställa Hurttas Outdoor Ultimate värmejacka när det börjar bli lite kallare. Csigoras hundbutik har nu endast ett fåtal täcken kvar och först i december beräknar Hurtta att ha täckena i lager igen. Så jag blev helt enkelt tvungen att beställa ett idag! Har beställt ett i färgen "björk", kommer bli snyggt tillsammans med Liams halsband och koppel som även de är från Hurtta och i färgen "björk".
 
Täcket hittar du HÄR! Som sagt finns det tyvärr endast ett fåtal täcken kvar, så först till kvarn!
 
Tillsammans med täcket beställde jag även två supersvampar och tio påsar hundgodis, HÄR kan du läsa ett tidigare inlägg jag gjort om produkterna.

Höst



Regnar det ska man vara inomhus och kura tycker Liam.

Oct. 15, 2012



Sitter inne och njuter av att jag har nyputsade fönster! Nu ska Liam och jag ut i regnet och möta Algot och hans matte, idag blir ddt grupparbete hela dagen.

Energi tack!

Sov hela 11 timmar inatt!! Regnet har öst ner hela dagen. Idag har husse och jag städat hela dagen.. Liam har såklart också hjälp till (läs tittat på). Vi har hunnit med att putsa alla fönster, torkat lister, dammsugit, skurat golven, dammat, kalkat av kaffebryggaren och skurat badrummet från topp till tå. Känns superskönt att ha det tiptop när veckan börjar igen. Imorgon kommer Liams kompis Algot hit.

Hjälp, kan ingen ta bort detdär som ligger på min sovplats?



Slut..

Är helt slut efter en jobbdag med fullt ös. Nyss var vi alla tre ute och busade. Gick bort till fotbollsplanen en bit bort och tränade inkallning med visselpipa. Han kom oftast som ett skott, kan dero på att jag hade fickorna fulla av korv? ;-) Blev även lek och bus.

Här är Liam igår innan vi gick ut på promenad.

Massagetime

Mysstund och massage med hjälp av supersvampen.

Träning

Kontaktövning med korvdistrahering.Hakan i handen.Har även tränat på att "snurra runt", sitt, ligg och stanna. Det är så roligt att träna honom nu när han är mer harmonisk!

Morgonpromenad



Bild från morgonpromenaden!

Kyligt



Ikväll har vi varit ute och gått tillsammans alla tre i nästan en timme. Det var minst sagt friskt ute...
Liam har varit härligt trött ikväll och mest legat och snarkat och drömt. Underbar känsla att ha trött hund tycker jag!

Oct. 11, 2012

Efter att ha lekt med denna killen en hel dag...
 
 
....är man ganska trött. :)

VGW-sele(/bälte)

Som ni säkert har sett så använder jag ofta VGW-sele/bälte på Liam. Enligt mig är det den bästa selen!
 
Såhär beskriver dom på selen på www.hundiabutiken.se :
"En svensk sensation Att hundar drar i kopplet är tyvärr inget ovanligt. Många hundägare upplever samma problem. NovaDog AB tillverkar en produkt för att göra hundpromenader mer avkopplande -VGWBälte®Extension

Kontroll på hunden Genom att kopplet fästs på bogen blir effekten att du kan hålla emot och bromsa hunden oavsett kraft hos hunden. Istället för att dra vidare framåt, får bältet hunden att göra en halvvolt mot dig. Då får hunden kontakt med dig istället för det som hunden tidigare haft sin uppmärksamhet på. Med VGWBälte®Extionson får du en mycket bra inlärningshjälp.

Förbättrar hundens rörelsemönster VGWBälte®Extension är lovordad av veterinärer och hundfysioterapeuter för dess goda effekter på hundens fysik. Hunden kan röra sig fritt i bältet, muskler och leder kan då arbeta på ett naturligt sätt. VGWBälte®Extension motverkar även snedbelastning.

Kan andas VGWBälte®Extension ger fria andningsvägar och ger inget tryck mot matstrupen. Hunden kan syresätta sig naturligt, vilket är mycket viktigt för alla hundar men framförallt för de trubbnosiga.

Bältet ska sitta bekvämt på hunden och ska kunna röra sig på hunden vid promenad. Två fingrar under varje rem, är vår rekommendation.

Lugnande effekt Flera hundpsykologer och hundägare beskriver hur mycket lugnare hundar blir efter att ha använt VGWBälte®Extension under en tid. Effekten att du kan hålla emot kommer direkt, men den lugnande effekten kan ta lite längre tid. Kombinera aldrig halsband när du använder VGWBälte®Extension.

Långa promenader Eftersom många hundar tidigare har fått kortare promenader pga att de dragit i kopplet är det viktigt att tänka på att nu öka längden på promenaderna successivt. Hundar kan få träningsvärk.

Hundägare orkar hålla emot Med ett VGWBälte®Extension orkar du hålla emot när hunden är glad, rädd, osäker eller vaktar och gör utfall. Många hundägare kan bevittna om hur lätt och skönt det nu är att ta promenader med sin hund. När du som hundägare känner att du har kontroll och att du kan hålla din hund, sänks din stressnivå vilket "smittar" av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!

En svensk sensation Att hundar drar i kopplet är tyvärr inget ovanligt. Många hundägare upplever samma problem. NovaDog AB tillverkar en produkt för att göra hundpromenader mer avkopplande -VGWBälte®Extension

Kontroll på hunden Genom att kopplet fästs på bogen blir effekten att du kan hålla emot och bromsa hunden oavsett kraft hos hunden. Istället för att dra vidare framåt, får bältet hunden att göra en halvvolt mot dig. Då får hunden kontakt med dig istället för det som hunden tidigare haft sin uppmärksamhet på. Med VGWBälte®Extionson får du en mycket bra inlärningshjälp.

Förbättrar hundens rörelsemönster VGWBälte®Extension är lovordad av veterinärer och hundfysioterapeuter för dess goda effekter på hundens fysik. Hunden kan röra sig fritt i bältet, muskler och leder kan då arbeta på ett naturligt sätt. VGWBälte®Extension motverkar även snedbelastning.

Kan andas VGWBälte®Extension ger fria andningsvägar och ger inget tryck mot matstrupen. Hunden kan syresätta sig naturligt, vilket är mycket viktigt för alla hundar men framförallt för de trubbnosiga.

Bältet ska sitta bekvämt på hunden och ska kunna röra sig på hunden vid promenad. Två fingrar under varje rem, är vår rekommendation.

Lugnande effekt Flera hundpsykologer och hundägare beskriver hur mycket lugnare hundar blir efter att ha använt VGWBälte®Extension under en tid. Effekten att du kan hålla emot kommer direkt, men den lugnande effekten kan ta lite längre tid. Kombinera aldrig halsband när du använder VGWBälte®Extension.

Långa promenader Eftersom många hundar tidigare har fått kortare promenader pga att de dragit i kopplet är det viktigt att tänka på att nu öka längden på promenaderna successivt. Hundar kan få träningsvärk.

Hundägare orkar hålla emot Med ett VGWBälte®Extension orkar du hålla emot när hunden är glad, rädd, osäker eller vaktar och gör utfall. Många hundägare kan bevittna om hur lätt och skönt det nu är att ta promenader med sin hund. När du som hundägare känner att du har kontroll och att du kan hålla din hund, sänks din stressnivå vilket "smittar" av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!

FRAMFÖR ALLT - VGWBälte®Extension SKONAR NACKE OCH RYGG PÅ DIG OCH DIN HUND!"

 

Bild och text kommer från www.hundiabutiken.se

Jag har en röd sele nu men skulle vilja ha en i svart också, den andra börjar bli lite sliten vid ringarna. Finns även många trevliga tillbehör till selen.

:-D



Kan man annat än le åt denna glädjespridaren? Var nyss ute på promenad, hade ett leende på läpparna hela tiden! Liam är bättre och bättre vid hundmöten igen, kan det vara chipkastreringen som man börjar se resultat av? Han har jättefin kontakt med mig under hela promenaden och skvallrar jättebra! Är så stolt över honom!

Shopping



Idag blev det lite foder till Liam. Köpte även Appetitt-"lunch", hon i butiken tipsade om att det är bra när man är ute i skogen en heldag som lite extra energi. Kan vara bra att ha hemma tänkte jag. Benen på bilden är en riktig favorit. Lagom stora och Liam som annars är lite kräsen älskar dom.
Även matte fick sitt shoppingbehov tillfredsställt för ett litet tag.. Blev lite hårvårdsprodukter från Tigi och Revlon, ett par vantar, en stor vit Jelly Bean-skål, ostbricka + ostknivar och en manick man gör egen pasta med.

Liam har fått ny frisyr



Hej vi tigger inte alls godis



Bus



Efter två timmars bus är det mysstund.

Tips!

Idag är det plugg som gäller från morgon till kväll.. Liams kompis Algot kommer snart hit, hoppas vi kan hålla oss till plugget trots att vi har två söta och sällskapssjuka hundar här!
 
Tänkte även jag skulle tipsa om hundgodiset jag köpte hos Csigora.Liam älskar det! Det är perfekt att ha i fickan när vi är ute och går. Delar varje ben i tre delar, tycker det blir lagom eftersom jag skvallertränar honom när vi är ute och då kan det gå åt endel belöning. Kommer beställa fler påsar! Även supersvampenär verkligen en supersvamp! Har testat att ge Liam massage med den, först tyckte han den var jättekonstig och skulle ligga och kika på den, sen njööt han! Fick även bort lite lös päls på köpet. Har även testat den i bagaget på bilen, där det är såndär luddig klädsel. Genom att fra svampen på klädseln några gånger fick jag upp allt hundhår i en klump och även gruset (som lätt borrar sig in i luddet) kom upp till ytan och kunde lätt tas ur och slängas. Måste testa den när Liam badar nästa gång också. Rekommenderar både godiset och svampen varmt!
Supersvampen hittar du HÄR!
 
Hundgodiset hittar du HÄR! Finns även i smaken"vom".
 

Ledighet Tack!

Gjorde grupparbete och hade möte i skolan igår, sedan jobbade jag till efter 22..
Idag ser dagen ut såhär:
Kl.9-13.45 grupparbete
Kl.13.45-15 Föreläsning i ledarskap
Kl.17-? Föreläsning i ledarskap av Niklas Wikegård
Inspirerande, men längtar efter ledighet! Känns skönt att vi hade en riktig "Liam-helg" med massor av motion och mental stimulans. Han är fortfarande seg efter helgen. Hann även med en härlig långpromenad i morse. Liam är alltid med mig när vi gör grupparbeten, han är en riktig pluggis som livar upp stämningen när det går trögt.
.
 
Såhär ser det ut just nu :-) Imorgon är det slut på slappandet för då kommer hans minsta kompis Algot på besök.

Idag är vi segstartade..



Foder

I veckan är det dags att köpa en ny säck foder till Liam igen. Liam äter Appetitt Adult Sensitive vilket fungerar jättebra på honom tycker jag.

God morgon!



Vad ska ni göra idag?

Tips tack!!

Tips på TYSTgående trimmer sökes! Har en rejäl Moser, men är ute efter en mindre till öronen. Den ska vara sladdfri, vibrationsfri och tystgående. Kan någon rekommendera någon under tusenlappen?
Skulle även behöva ett trimbord med galge. Har kommit fram till att jag trimmar Liam minst lika bra hemma..
Detta snygga trimbord finns bla hos Petster där det kostar 3495 kronor. Tyvärr för dyrt för en student. Ska kolla runt på blocket lite!

Dagen idag

Nu har jag en rejält trött hund här hemma. Jisses vad han har sprungit och härjat idag! Tyvärr hittade vi ingen svamp och vädret var ganska dåligt.
Vi har precis varit iväg och handlat mat inför veckan, imorgon börjas det med en hektiskt dag med både grupparbete, möte i skolan och jobb.
Husse står nu och steker hemgjorda hambugare, ska bli gott! Kvällen ska vi tillbringa i soffan, man blir trött av att vara utomhus en hel helg.
 
Har ändrat i inlägget med mina senaste paket från Csigora, nu kan ni även se länkar till produkterna!

svampplock

Nu ska vi bege oss ut och plocka svamp igen innan regnet kommer. Liam har laddat hela morgonen. 

Kvällsmat på G



Nu har Liam fått en välbehövlig pälsvård och kvällsmaten är på gång. Har även testat supersvampen, det är verkligen en supersvamp!!

Paket

Är supernöjd med min leverans från Csigora! Denna gången var det en Bungee, supersvampen, hundgodis (vom- och kycklingsmak) och visselpipan. Som ni ser är Bungeen redan invigd :-)

Svamp

Har varit ute i skogen i två timmar nu. Fick ihop en hög med kantareller så kvällsmaten är räddad. Testade nya visselpipan, gjorde lika som bär jag klickade in honom på klicken. Vet inte om Liams förra matte använt visselpipa för han fattade grejen direkt och kom som ett skott!
Nu sitter vi ute och njuter av solen, en trevlig tidning och en god kopp kaffe.


Vi njuter av härligt höstväder



Nytt hundgodis

Väntar på att ett paket från Csigora ska dimpa ner i brevlådan.. Denna gången innehåller den bland annat butikens nya hundgodis "Racinel Snacks - Miniben kyckling". Enligt beskrivningen ska godiset vara lätt att dela och klibbar inte i fickan. Eftersom jag inte kan få tag på "Agility Snack" så hoppas jag verkligen att detta belöningsgodiset kan bli nya favoriten.
Godiset finns hos Csigora´s Hundbutik för 29 kronor.

Får hjälp med att klippa tyg..



Regnet öser ner..



Syväder?



Vi får väl se vad det kan bli av detta.. Kaffet är på och symaskinen framme, nu kör vi!

Latmask



Såhär ser det ut här hemma för tillfället. Vi slöar rejält! Jag har redan hunnit med en hel del idag på förmiddagen men nu tog energin slut. Vad ska jag hitta på idag? Funderar på att åka till tygaffären och köpa något snyggt tyg. Vill sy en smart lösning där jag kan förvara borstar, schampo, saxar, trimmer m.m. Tyvärr har stans tygaffär inte några bra band till att sy en sele av och hittar inget bra på Internet heller så det får nog vänta lite.

Kanelbullefrukost i skolan



På g ut i skogen



Favoritvästen från Hurtta är på!

Appar

I Expressens bilaga "Din hund" tipsar dom om 20 olika hundrelaterade appar. Använder ni några hund-appar?


Expressens bilaga



Trevlig tidning för endast 20 kronor!

Oct. 02, 2012



En bit leverpastej i vardera rulle gömda i lägenheten..



..var ganska snabbt fixat av killen uppe i vänstra hörnet.

Klövjeväska

Skulle vilja testa en Klövjeväska på Liam, hade varit toppen om han kunde bära sin packning själv när vi är ute. Hittade en som verkar vara både snygg och ergonomisk för hunden.
Finns bla hos Outnorth från 995 kronor.
 

Hösten är här!





Sy sele?

Sitter och spånar på om jag skulle sy en ny sele till Liam.. Letar efter bra material. Någon som har något tips på en bra hemsida man kan beställa typ nylonband och spännen ifrån?
Hamnade på en väldigt trevlig blogg, Lillbullen. Helt klart värt ett besök, sidan innehåller många tips!
 
 

Supersvampen

Någon som testat "supersvampen"?
 
Har beställt den från Csigora idag, är riktigt nyfiken på att se om den fungerar!
 
"...Supersvampen har flera användningsområden:

- När hunden ska schamponeras, lägg schampo i svampen och det är lättare att sprida ut schampot samtidigt som det räcker längre.

- Som massage, antingen i samband med bad men också på torr päls. Hunden älskar det! Det ger dessutom en vackrare päls!

- När man masserar hunden med denna svamp så ökar cirkulationen i hundens kropp, den är därför suverän för lite äldre hundar eller hundar med ömma leder.

- För att ta bort löst hår. Observera att detta inte är en borste som sliter loss hundens päls, endast det helt lösa håret kommer med. Fungerar därför perfekt som borste när man inte vill slita på pälsen eller riva ur den.

- Eftersom den är suverän på att fånga upp det lösa håret kan man använda den för att göra rent mattor där päls fastnat. Detta har blivit mitt bästa städredskap! Dessutom perfekt att göra ren bilens säten med..."

 

Bild och beskrivning är lånad från Csigora's hundbutik.

Deming´s Liam Dice

Livet med en Engelsk springer spaniel

RSS 2.0