Liam-kväll

Ikväll har vi varit hemma själva och faktiskt hunnit med ganska mycket! Vi har myst framför TV:n, kollat handbollen såklart! Sedan har Liam fått massage, klippta klor och borstad päls. Han blir alltid så busig efter att man har grejjat med pälsen! Så lite bus har vi också hunnit med.
Sedan åkte köttbullarna och klickern fram! Har övat på lite trix; "high five", "sitt fint" och "hej hej"(vinka). Han lär sig så otroligt fort!!
 
   
 
Nu har vi precis kommit in från en lite längre promenad. Det ligger en fotbollsplan i närheten av där vi bor så vi passade på att träna lite inkallning där ikväll. Han blir bättre och bättre! Ikväll hade vi en såndär riktig lyckad kväll då allt stämde. Och sen måste bara flagga för Hurttas lydnadsväst, jag älskar ryggfickan! När man ska ha långlina, klicker, nycklar, hundgodis, bajspåsar, mobil m.m. med sig är alla fickor toppen!
 
Imorgon ska vi förhoppningsvis ut och åka båt om vädret tillåter. Nu ligger Liam som en kringla i korgen och suckar högt, tar det som att det är läggdags för matte också!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Deming´s Liam Dice

Livet med en Engelsk springer spaniel

RSS 2.0